Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 135 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Real Madrid

4.5
Real Madrid anmeldelser
Fodboldrejser til Real Madrid scorer i gennemsnit 4.5 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til Real Madrid i gennemsnit med
Meget godt 8.9
Baseret på 25 anmeldelser
Hotel 8.5
Atmosfære 9
Fly 8.7
Service 9.4
By 9
Siddepladser 8.8

F. Dam Thomsen, 2 personer

Real Madrid - Borussia Dortmund (CL)

6 december 2017

7

Real - Dortmund CL

Der er faktisk ikke en finger at sætte på rejsen, hotel, service fra fodboldtravel.DK alt fungerede perfekt. Eneste fejl var vores dyrt købte pladser på stadion. Når jeg betaler 2x1200 kr i den dyreste kategori, bliver jeg sgu skuffet over at bliver placeret bag baglinjen på 4 balkon..... der blev jeg lidt muggen!! Alt andet var perfekt!

 Tip: Madrid om sommeren er noget federe end dec. Hvor der er frostvejr ?? Husk stadionrundturen den er alle pengene værd. Far og søn tur er genialt

20171206_131647_HDR

H. Jørgensen, 2 personer

Real Madrid - SD Eibar

22 oktober 2017

7

Real Madrid - SD Eibar

Fed by, fed stadion, fed kamp, men man var omringet af ryger på stadion var ikke lige så fedt

K. Johansen, 3 personer

Real Madrid - Real Betis

12 marts 2017

9

Real Madrid - Real Betis

Super tur, fantastisk by og stadion. Hotellet var rigtig godt. Vi var 3 på G3 ved Tetuan stationen. Fodboldtravel.dk havde opgraderet vores billetter til vip area uden beregning. Det var endnu en ting der bare gør at vi ikke tvivler på at vores næste tur også skal være med fodboldtravel.dk. 

Tip: G3 er et godt hotel i gåafstand fra Bernabeu og tæt på metroen. Tag en taxa fra lufthavnen. Fixed pris 30€

M. Danpha fra Hvidovre

Real Madrid - Granada CF

7 januar 2017

10

Real Madrid - Granada

Madrid er en fantastisk by og jeg nød virkelig opholdet. Jeg var glad for at i anbefalet nogle steder som man kunne besøg, det gjorde så man altid havde noget at lave.

Tip: Ja at folk dernede er rigtig venlig og imødekommende, så man skal ikke være bange for at være social.

T. Roth fra Aabenraa

Real Madrid - Borussia Dortmund

7 december 2016

10

Real Madrid - Borussia Dortmund

Vi var i perioden 6 til 8 december en tur i Madrid for at se Champions League kampen mellem Real Madrid & Borussia Dortmund. Alt virkede 100% efter hensigt. Vi havde et dejlig centralt beliggende hotel, hvor service, værelser og alt virkede efter hensigt. Ydermere lå det i gåafstand til både centrum/gågader, og ligeså i gåafstand til Station. Vi havde mod en lille merpris valgt at få opgraderet vore billetter til kampen. Og hold da op en overraskelse. Det var VIP billetter hvor vi havde personlig guide med os da vi kom ind til kampen. Vi blev ført op i en Lounge, hvor der var masser af fri bespisning og drikkelse. Siddepladserne var på række 7, så vi kunne nærmest høre spillernes åndedræt når de løb forbi J Alt i alt en super, super tur som overgik vore forventninger, at det så ovenikøbet også gik hen og blevet en rigtig god fodboldkamp (2-2), går selvfølgelig ikke rejsen dårligere J Tak til Fodboldtravel, vi vil ikke tvivle 1 sek. Med at bruge jer næste gang vi skal på en fodbold tur.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev