Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 125 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Real Madrid

4.5
Real Madrid anmeldelser
Fodboldrejser til Real Madrid scorer i gennemsnit 4.5 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til Real Madrid i gennemsnit med
Fantastisk 9
Baseret på 24 anmeldelser
Hotel 8.5
Atmosfære 9
Fly 8.8
Service 9.5
By 9
Siddepladser 9.1

H. Jørgensen, 2 personer

Real Madrid - SD Eibar

22 oktober 2017

7

Godt

Fed by, fed stadion, fed kamp, men man var omringet af ryger på stadion var ikke lige så fedt

K. Johansen, 3 personer

Real Madrid - Real Betis

12 marts 2017

9

Fantastisk

Super tur, fantastisk by og stadion. Hotellet var rigtig godt. Vi var 3 på G3 ved Tetuan stationen. Fodboldtravel.dk havde opgraderet vores billetter til vip area uden beregning. Det var endnu en ting der bare gør at vi ikke tvivler på at vores næste tur også skal være med fodboldtravel.dk. 

Tip: G3 er et godt hotel i gåafstand fra Bernabeu og tæt på metroen. Tag en taxa fra lufthavnen. Fixed pris 30€

M. Danpha fra Hvidovre

Real Madrid - Granada CF

7 januar 2017

10

Fantastisk

Madrid er en fantastisk by og jeg nød virkelig opholdet. Jeg var glad for at i anbefalet nogle steder som man kunne besøg, det gjorde så man altid havde noget at lave.

Tip: Ja at folk dernede er rigtig venlig og imødekommende, så man skal ikke være bange for at være social.

T. Roth fra Aabenraa

Real Madrid - Borussia Dortmund

7 december 2016

10

Fantastisk

Vi var i perioden 6 til 8 december en tur i Madrid for at se Champions League kampen mellem Real Madrid & Borussia Dortmund. Alt virkede 100% efter hensigt. Vi havde et dejlig centralt beliggende hotel, hvor service, værelser og alt virkede efter hensigt. Ydermere lå det i gåafstand til både centrum/gågader, og ligeså i gåafstand til Station. Vi havde mod en lille merpris valgt at få opgraderet vore billetter til kampen. Og hold da op en overraskelse. Det var VIP billetter hvor vi havde personlig guide med os da vi kom ind til kampen. Vi blev ført op i en Lounge, hvor der var masser af fri bespisning og drikkelse. Siddepladserne var på række 7, så vi kunne nærmest høre spillernes åndedræt når de løb forbi J Alt i alt en super, super tur som overgik vore forventninger, at det så ovenikøbet også gik hen og blevet en rigtig god fodboldkamp (2-2), går selvfølgelig ikke rejsen dårligere J Tak til Fodboldtravel, vi vil ikke tvivle 1 sek. Med at bruge jer næste gang vi skal på en fodbold tur.

Daoud fra Kastrup, 2 personer

Real Madrid - Villarreal CF

21 september 2016

9

Fantastisk

Hotellet var overraskende meget tilfredsstillende med en stabil morgenmad og meget tæt på Bernabeu(10 min gå). Dog var der ikke så mange supermarkeder eller restauranter i nærheden, men alligevel var vores lokation samlet set meget god. Siddepladserne var mega gode og rigtig tætte på spillerne og banen! Og at sidde ved siden af Benzemas bror var bare for grinern og gjorde rejsen endnu bedre. Da vi fandt vores sektion og pladser på stadionet blev vi modtaget som vigtige personer, og der var god service både før og efter kampen. Det skal 100p gentages!

Tip: Nyd det, og husk at tage til Tour Bernabeu! En sindssyg oplevelse!

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev