Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 135 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til FC Barcelona

4.1
FC Barcelona anmeldelser
Fodboldrejser til FC Barcelona scorer i gennemsnit 4.1 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til FC Barcelona i gennemsnit med
Meget godt 8.3
Baseret på 41 anmeldelser
Hotel 8.1
Atmosfære 8.9
Fly 8
Service 8.7
By 7.5
Siddepladser 8.5

T. Sørensen, 2 personer

FC Barcelona - Sevilla FC

4 november 2017

7

FC Barcelona - Sevilla

Nemt at booke og fin betjening . Var fra start meget i tvivl om hotel , og fik mulighed for at ombooke, men valgte det alligevel pga beliggenhed . Flyttede hotel til en noget bedre standard med ligeså god beliggenhed og brugte ekstra 1700kr på det. Og det var det værd. Det var simpelthen for ringe værelse og morgenmad lig nul

 

F. Falkenhøj, 2 personer

FC Barcelona - Sevilla FC

4 november 2017

8

FC Barcelona vs Sevilla

Vil gerne takke for en utrolig service og hjælp over telefonen

 
Tip:  Maden er god og prismæssig billig, selv på La Rambla
 

Anonym, 2 personer

FC Barcelona - Sevilla FC

4 november 2017

8

Barcelona - Sevilla

Rigtig godt konceptet hvis man ikke er vant til at rejse. Super service. Svar med det samme!!

 

T. Slott, 2 personer

FC Barcelona - Villareal CF

6 maj 2017

8

FC Barcelona - Villarreal

Fantastisk oplevelse!!! Alt gik som smurt - vejret var godt og en fantastisk kamp, som Barcelona naturligvis vandt :-) Hotellet middelmådigt - men det var som forventet. Omvendt ganske hyggeligt og man følte sig tryg, hvilket var klart det vigtigste. 97-98.000 tilskuere på Camp Nou... utroligt nok ikke så larmende. Men det er nok bare den spanske mentalitet. Men vi sad lavt på niveau 2 (ud af 4) på den ene langside lidt ude i siden - med kategori 1 billetter. Det var super pladser og vi sad fremragende! Billetterne lå klar som lovet på hotellet, så alt var i skønneste orden. Alt i alt en super fed oplevelse!!!

Tip: Husk at få printet boarding pas, hvis I skal mellemlande i England. Vi brugte bare vores e-tickets både til og fra Barcelona, men da vi på vejen hjem skulle mellemlande i Gatwick lufthavnen i England, kunne vi ikke komme videre uden printede boardingpas. Det gav en lille udfordring, da Norwegian ikke var tilstede sent - omvendt var der et nummer vi kunne ringe til, og så kom der hurtigt hjælp og vi kunne komme helt hjem. Mener ikke jeg har læst nogle steder, at boarding pas SKAL printes - alle andre steder kunne vi som nævnt fint bare bruge vores e-tickets.

Anonym, 2 personer

FC Barcelona - Valencia CF

19 marts 2017

10

FC Barcelona - Valencia

Vi bestilte en pakke rejse med hotel og kampbilletter til Camp Nou, og jeg kan varmt anbefale fodboldtravel. Vi fik en super kompetent rådgivning og vejledning gennem hele forløbet mht. stadion besøg, kampbilltter og om byen generelt. Desuden var supporten i forbindelse med spørgsmål før og under rejsen helt kanon, hvilket blot gjorde vores oplevelse endnu bedre. Så alt i alt havde vi en fremragende oplevelse med fodboldtravel.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev