Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.8/10 baseret på 114 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til FC Barcelona

4.2
FC Barcelona anmeldelser
Fodboldrejser til FC Barcelona scorer i gennemsnit 4.2 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til FC Barcelona i gennemsnit med
Meget godt 8.3
Baseret på 38 anmeldelser
Hotel 8.3
Atmosfære 8.9
Fly 8
Service 8.6
By 7.4
Siddepladser 8.6

T. Slott, 2 personer

FC Barcelona - Villareal CF

6 maj 2017

8

Meget godt

Fantastisk oplevelse!!! Alt gik som smurt - vejret var godt og en fantastisk kamp, som Barcelona naturligvis vandt :-) Hotellet middelmådigt - men det var som forventet. Omvendt ganske hyggeligt og man følte sig tryg, hvilket var klart det vigtigste. 97-98.000 tilskuere på Camp Nou... utroligt nok ikke så larmende. Men det er nok bare den spanske mentalitet. Men vi sad lavt på niveau 2 (ud af 4) på den ene langside lidt ude i siden - med kategori 1 billetter. Det var super pladser og vi sad fremragende! Billetterne lå klar som lovet på hotellet, så alt var i skønneste orden. Alt i alt en super fed oplevelse!!!

Tip: Husk at få printet boarding pas, hvis I skal mellemlande i England. Vi brugte bare vores e-tickets både til og fra Barcelona, men da vi på vejen hjem skulle mellemlande i Gatwick lufthavnen i England, kunne vi ikke komme videre uden printede boardingpas. Det gav en lille udfordring, da Norwegian ikke var tilstede sent - omvendt var der et nummer vi kunne ringe til, og så kom der hurtigt hjælp og vi kunne komme helt hjem. Mener ikke jeg har læst nogle steder, at boarding pas SKAL printes - alle andre steder kunne vi som nævnt fint bare bruge vores e-tickets.

Anonym, 2 personer

FC Barcelona - Valencia CF

19 marts 2017

10

Fantastisk

Vi bestilte en pakke rejse med hotel og kampbilletter til Camp Nou, og jeg kan varmt anbefale fodboldtravel. Vi fik en super kompetent rådgivning og vejledning gennem hele forløbet mht. stadion besøg, kampbilltter og om byen generelt. Desuden var supporten i forbindelse med spørgsmål før og under rejsen helt kanon, hvilket blot gjorde vores oplevelse endnu bedre. Så alt i alt havde vi en fremragende oplevelse med fodboldtravel.

Bente Lassen Hansen, 4 personer

FC Barcelona - Celta de Vigo

4 marts 2017

8

Meget godt

Vores oplevelse var rigtig god og det var en fantastisk oplevelse vi havde sammen med vores 2 børnebørn. Børnebørnene går meget op i fodbold og de havde set frem til at besøge Camp Nou, og de fik til fulde deres forventninger opfyldt. Vi var meget overraskede over hvor fantastisk det var at se kampen fra vores pladser i niveau 3. Det var nemt at booke vores rejse med FodboldTravel.dk og når vi havde behov for hjælp fik vi en rigtig god service fra repræsentaterne via telefonen. Det var vores første besøg i Barcelona og vi er parate til at foretage en ny rejse til byen, som har utrolig mange muligheder for oplevelser. Det er en smuk by og der bliver gjort meget for at byen præsenterer sig ren og pæn.

B. Alving, 2 personer

FC Barcelona - Celta de Vigo

4 marts 2017

9

Fantastisk

Det hele var 100% OK. Min mand fik som 50 års gave af mig (konen) en forlænget weekend i Barcelona, inkl. en fodboldkamp på Camp Nou. Det var supernemt at bestille det hele som en pakke, jeg ringede til FodboldTravel 1 gang for opklarende spørgsmål og fik en god hjælp. Hotellet (Hotel Astoria) var fint, meget venligt personale, Biletter lå som aftalt lørdag morgen i hotel receptionen og det tog kun 10 min. med Metro til Camp Nou. Kampen var d. 4. marts og der var ca. 77.000 meget begejstrede, syngende og glade forboldfans. En kæmpe oplevelse for os begge. Vi følte os trygge og godt tilpas både på Camp Nou og i Barcelona generelt. En fantastisk smuk og spænende by med meget at byde på.

Tip: Metro nettet er nemt at bruge. man kan købe en Hola BCN billet, så kan man køre i op til 7 dage. Kom i god tid på Camp Nou, der er meget at se på, og der er god styr på de mange fans som kan fylde Camp Nou. Højt sikkerhedsniveau.

Michael Persson, 3 personer

FC Barcelona - Athletic Bilbao

4 februar 2017

10

Fantastisk

Det hele gik fantastisk, jeg vil absolut rose Fodbold Travel for nogle fantastiske pladser på stadion, hotellet var godt lå perfekt i forhold til metroen og stadion.

Tip: Sørg for at komme et par timer til stadion før kampstart, der er en helt fantastisk stemning, fans stimler sammen, ved hovedvejen for at få et glimt af deres idoler, som kommer i deres flotte øser, og tro mig de ved lige nøjagtig, hvem der har hvilken vogn.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev